Родопско приключение- връх Виденица , Вълчи камък , Ягодинска пещера - 3 Days

Тридневно родопско приключение включващо едни от най- интересните забележителности в Западни Родопи 😊 Ще се впуснем в най- дивата и не осветена част на Ягодинската пещера, където рядко стъпва човешки крак. Ще съберем последните слънчеви лъчи с залез от Панорамна площадка Орлово око и ще изкачим един от най-панорамните върхове в Родопите- връх Виденица.
Записване и информация:
☎️ 0878 55 70 90☎️ ;
✉️ office@sherytour.bg;
на съобщение в страничката ни .

Overview

Програма:
ДЕН 1:
Края на седмицата чука на вратата и нямаме търпение вече да свърши работния ден, за да се отправим на вълнуващо приключение. След 14:30ч. (ако се измъкнете по- рано от работа… идвайте 🙂 ) ще Ви очакваме в село Ягодина, където ще прекараме един незабравим уикенд, сгушени в пазвата на Родопа планина. Настаняваме се и се подготвяме за голяма доза адреналин. Ще посетим Панорамна площадка Орлово око с офроуд джипове. Изградена от местното туристическо дружество на връх Свети Илия (1563 м.), площадката е изнесена на над 10 метра в дълбока около 670 метра бездна… Спокойно, проектирана е така, че да издържа до 3 тона натоварване… Следва фотопауза и истинска наслада за душата….
Връщаме се в селото и се готвим за вечерта 😊
ДЕН 2 :
Закуска. Днес ще се впуснем в едно изпълнено с адреналин и емоции посещение на Ягодинската пещера. Както знаем тя е на няколко етажа, а облагородената пътека в пещерата е с дължина 1100 метра (разходката в нея е около 40 мин.), но ние няма да се движим по нея 😊 Ще се впуснем в 3 часово приключение в не осветената и трудно достъпна част…. и ще видим наистина нейната уникалност- пещерни перли, скални образования и причудливи форми, са малка част от красотите й. Свободно време за обяд и се подготвяме за следобедна офроуд разходка до Вълчи камък, за спиращи дъха гледки от панорамната вишка. Връщаме се в село Ягодина, а вечерта продължава с много танци и забава 🙂
ДЕН 3:
Закуска и се отправяме към следващите приключения. За днес сме намислили едно много приятно и леко изкачване на връх Виденица… А от там гледките са неописуеми. Наслаждаваме се, снимаме и се запътваме към Дяволската пътека (около 3 часа) . Изминавайки я ще опознаете красивото ждрело на река Чатак дере, ще се полюбувате на Буйновското ждрело, ще минем по множество дървени мостчета и стълби, ще почувствате пръските на няколко водопада и ще видите отдалеч панорамната площадка Орлово око.
От тук поемаме към вкъщи, като пътьом си намисляме следващо пътешествие 😊
✔️ЗАДЪЛЖИТЕЛНА екипировка: туристически обувки, ветро и водоустойчиво яке и панталон, полар, челник, лична аптечка.
Суха храна: ядки, енергийни блокчета, сушени плодове, шоколад 🙂
✔️ Прехода е подходящ за малки и големи планинари. За влизането в пещерата не се изисква опит, но не трябва да имате страх от тесни и не осветени места.
💲ЦЕНА: 75 лв.
Дете с родител: 40 лв.
✔️ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 🧗‍♀️🧗‍♂️Планински водачи по програмата, 📸 снимки от събитието, цялостна организация и 🏥застраховка.
⭕Цената НЕ ВКЛЮЧВА:
2 Нощувки в къща за гости- 20 лв. на вечер,
Вход за пещерата,
Офроуд джипове,
Храна,
Транспорт,
Разходи от личен характер.
Записваме до изчерпване на местата.
„ШЕРИ ТУР“ ЕООД притежава застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97, aл.1 от ЗТ, застрахователна полица № 00088321/13062010010629/ валидна до 04.06.2021г.

ДАТА:14-16 май 2021

Изпратете запитване

Родопско приключение- връх Виденица , Вълчи камък , Ягодинска пещера
цени от:
лв.75 на турист
добави туристи
Adult
лв.75 Per Adult

Шери Тур

Телефон: 0878557090
Email: office@sherytour.bg
1000, София, Света Троица бл. 148
лиценз № PK-01-7895