Родопска НОВА Година в село Ягодина - 4 дни

Голяма част от лятото ни премина ходейки из поляните на Родопа планина, отпивахме от ледените ѝ извори, създавахме приятелства, изпитвахме волята и духа си, надпреварвахме се с дивите коне.
Родопа планина за нас е истинска магия. Вечнозелените ѝ борови гори те примамват със сладкия си аромат и никога, никога не можеш да си тръгнеш завинаги. И след всяка раздяла, единствената утеха е обещанието да се върнем отново.
Затова и нямахме колебания в избора ни на място, където да посрещнем Новата година. Отново ще бъдем цели четири дни в прегръдката на Родопа планина. Ще посрещнем нова година в едно истинско родопско село. Защо избрахме там ли? Няма нищо по-хубаво от това да сме близко до историята, до корените си до земята си….а на село винаги е най-хубаво. Удобно е да пътувате с личните си автомобили. В къщата ще бъдем само ние и както повелява традицията от миналата година, ще посрещнем новата година облечени в народните ни носии ( за останалите е по желание, по възможност) и вкусна баничка с късмети, приготвена от нас 🙂 Също в духа на традицията ще има танци, изненади и фолклорна програма. От домакините пък ще научите какво е то родопското гостоприемство, както и някоя друга рецепта за вкусна родопска гозба. Разбира се, всички пътешественици, които са готови за преходи няма да скучаят…. Ще посетим едни от най- известните туристически дестинации- Орлово око, Ягодинска пещера, Вълчи камък, пещера Дяволското гърло 🙂 Ако тази идея за уютна нова година край камината с чаша винце Ви харесва- не губете време и се запишете, местата са ограничени 🙂

💲ЦЕНА: 240 лв./ 255 лв.
✔️ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– 3 нощувки в уютна къща за гости в село Ягодина с панорамна гледка;
– 3 родопски закуски;
– 1 новогодишна вечеря;
– туристическа застраховка;
– водачи и цялостна организация;
– фотограф на събитието;
– новогодишни изненади;

Цената НЕ ВКЛЮЧВА:
Транспорт;
Храна и разходи от личен характер;

Допълнителна информация:
Новогодишната вечеря включва: Салата, предястие, основно ястие, домашни питки, ядки, десерт, плодове, 1 мин. Вода, 1 безалкохолно, ордьовър, 50 мл. домашна ракийка.
За новогодишната вече може да си носим алкохолни и безалкохолни, колкото си искаме 🙂
Пристигаме на 30.12.2019, настаняваме се и които иска ще почива, които не- хващаме пътеките 🙂

Записване с превод на капаро. За информация на телефон:☎️ 0878 55 70 90☎️ ; ☎️0877 38 37 14 ☎️, имейл:✉️ office@sherytour.bg или на съобщение в страничката.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА екипировка: туристически обувки, зимно яке и панталон, дъждобран, полар, зимна шапка, гети, челник или фенерче, лична аптечка.

„ШЕРИ ТУР“ ЕООД притежава застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97, aл.1 от ЗТ, застрахователна полица № 7500190000241/ валидна до 25.07.2020г.

ДАТА: 30.12.2019 -02.01.2020г.

Цената включва:

  • - 3 нощувки в уютна къща за гости в село Ягодина с панорамна гледка;
  • - 3 родопски закуски;
  • - 1 новогодишна вечеря;
  • - туристическа застраховка;
  • - водачи и цялостна организация;
  • - фотограф на събитието;
  • - новогодишни изненади;

Цената не включва:

  • Транспорт;
  • Храна и разходи от личен характер;

Изпратете запитване чрез формуляра.

Цена от BGN лв. 255на турист
255
Общо лв. 255 BGN

Банкова сметка на Шери тур ЕООД:

IBAN-сметка в лева:
BG44 UNCR 7000 1523 2132 67
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

Абонамент за бюлетин

получавайте новите оферти на

Шери Тур

Телефон: 0878557090
Email: office@sherytour.bg
1000, София, Света Троица бл. 148
лиценз № PK-01-7895