Рилски езера и Ресиловски манастир - 1 ден

40628831_10212900768010768_5204217567689834496_n
Рилски езера и Ресиловски манастир
29

Незабравимо пътешествие до приказните Рилски езера 🙂

🖋️ПРОГРАМА:
Отпътуване от София в 7:30 ч. от пл. „Руски паметник“, София.
Пътува се в посока Сапарева баня – Паничище – х. Пионерска.
Изкачване с лифт до х. Рилски езера. Следва преход /около 1,5 ч. със стръмен начален участък 30 мин/ до ез. Бъбрека. По пътя се разкрива красива панорама от високо към Седемте Рилски езера. Според възможностите си някои от участниците остават за почивка на Бъбрека. Останалите се изкачват на Езерния връх /1ч./, от където се виждат всички седем езера. Фотопауза. След като сме насладили на тези прекрасни заобикалящи ни от всякъде гледки се отправяме към лифта и слизаме към автобуса…. Но не си мислете, че нашето пътешествие е приключило 😊 Пътувайки за София ще посетим и едно много красиво и духовно място- Ресиловски манастир. Сведения за духовен живот на това място датират от началото на XX в., когато в него се е заселила подвижницата Елена, известна със строгия си отшелнически живот. През 1924 г. към нея се присъединили още няколко послушнички. Живели при склона на планината в малка постройка от две стаички. С днешна дата манастира е изключително добре поддържан и е добър пример за добре развито духовно средище. Фотопауза и потегляме за София, пътьом си намисляме нови за посещение дестинации 😊
Завръщане в София вечерта около 19:00ч.

✔️ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
🚌Транспорт с туристически автобус по маршрута;
🏃‍♀️Водач от фирмата организатор;
🏃‍♂️Планински водач;
📸Фотограф на екскурзията;
🚍Посещение на Ресиловски манастир;
🏥Туристическа застраховка;

❌ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
➖Лифт в двете посоки - 18 лв.;
12 лв. за деца до 12 год. и пенсионери
➖лица над 69 г. не се застраховат

➡️Забележки:
Задължително изискване към туристите е да се движат като група и да се съобразяват с темпото, което определя водачът. Екскурзията се провежда при минимум 40 туриста. Потвърждение за провеждане на екскурзията 7 дни преди датата на самото пътуване.
При мъгла, непроходими, опасно хлъзгави, стръмни, наводнени участъци на пешеходните маршрути, при лошо време или след проливни дъждове и свлачища, или други неподходящи метеорологични условия водачът има право еднолично да промени програмата от съображения за сигурността на участниците.
Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление /сандали, високи обувки и т.н. не са вариант за преходи от този тип/, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани. Носете фенерче или челник.
Носете суха храна.
Не забравяйте, че добрата подготовка е предпоставка и за приятно прекарване!
ТО си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата.
Лица над 69 г. не се застраховат.
При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.
Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при промяната им. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.
Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;

За допълнителна информация, запитвания и резервации:
☎️тел.: Viber – 0878 55 70 90;📞
💻Е-mail: office@sherytour.bg ;✉️

®️ШЕРИ ТУР ЕООД притежава застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97, aл.1 от ЗТ, застрахователна полица №7500180000327, сключена на 27.07.2018 г. в „Групама Застраховане“ ЕАД до 26.07.2019г.

🗓️ДАТА: 21.07.2019

Цената включва:

  • 🚌Транспорт с туристически автобус по маршрута;
  • 🏃‍♀️Водач от фирмата организатор;
  • 🏃‍♂️Планински водач;
  • 📸Фотограф на екскурзията;
  • 🚍Посещение на Ресиловски манастир;
  • 🏥Туристическа застраховка;

Цената не включва:

  • ➖Лифт в двете посоки - 18 лв.;
  • 12 лв. за деца до 12 год. и пенсионери
  • ➖лица над 69 г. не се застраховат

Изпратете запитване чрез формуляра.

Цена от BGNлв.29на турист
29
Общо лв. 29 BGN