Връх Щърби камък и вековният дъб - 1 ден

Предлагаме на Вашето внимание един изключително интересен и вълнуващ преход, изпълнен с много красота в малко познатата Руй планина, до един още по- не познат връх – Щърби камък.

Туристическа програма:

Отпътуване в 07:00ч. от пл.“Руски паметник“ посока гр. Трън. Подминаваме града и се насочваме към село Насалевци, от където ще започне нашето изкачване на връх Щърби камък – висок 1478 метра, разположен е на границата между България и Сърбия в западните части на Руй планина. Разстоянието до върха е около 5 км, а денивелацията 640 метра. Последните 100 метра от маршрута са с по-сериозен наклон и изискват повече усилия. Носете си суха храна, за да обядваме на върха. 🙂 Преди изкачването ще разгледаме църквата “Рождество Богородично” и 600 годишния дъб, растящ до нея, спечелил първо място на конкурса за „Дърво на годината“ през 2016 година. Пристигане в София около 18:00ч.

Екипировка: Туристически обувки, ветровка, щеки;

Необходими документи: валиден документ за самоличност:

Записване и начин на плащане: Плаща се 100% от пакетната цена;

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 пълно плащащи туриста;

 Забележки:

* Настаняването  в автобуса е по ред на записване.

* Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение  на програмата с цел спазване работното време на обектите.

* При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.

* Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Тур-операторът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

* Задължително изискване към туристите е да бъдат с ниски, удобни, затворени обувки с добро сцепление. Сандали, високи обувки и т.н. не са подходящи за преходи от този тип/.

* При участието в туристически, поклоннически, религиозни и др. екскурзии, излети и  походи сред природата се препоръчва носенето на суха храна и средства за слънчева защита, както и за защита от дъжд, вятър и студ.

Банкова сметка на „ШЕРИ ТУР“ ЕООД:

IBAN-сметка в лева: BG44 UNCR 7000 1523 2132 67

BIC: UNCRBGSF – УниКредит Булбанк

„ШЕРИ ТУР“ ЕООД притежава застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97, aл.1 от ЗТ, застрахователна полица № 7500180000327, сключена на 26.07.2018 г. в „Групама Застраховане“ ЕАД за срок от 27.07.2018 до 26.07.2019г.

 

ДАТА: очаквайте скоро 🙂

Цената включва:

  • Транспорт с туристически автобус;
  • Водач от фирмата организатор;
  • Мед. Застраховка;

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Входни такси по посещаваните обекти;

Изпратете запитване чрез формуляра.

Цена от BGN лв. 26на турист
26
Общо лв. 26 BGN

Банкова сметка на Шери тур ЕООД:

IBAN-сметка в лева:
BG44 UNCR 7000 1523 2132 67
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

Абонамент за бюлетин

получавайте новите оферти на

Шери Тур

Телефон: 0878557090
Email: office@sherytour.bg
1000, София, Света Троица бл. 148
лиценз № PK-01-7895