„Шери Тур“ ЕООД е туристическа агенция от ново поколение.

Агенцията е създадена  изцяло ОНЛАЙН, за да улесни максимално потребителя в избора на широка гама от екскурзии, планински преходи и почивки. Основния ни акцент е в интересните и разнообразни маршрути, които създаваме за България. Обожаваме селския туризъм и усилено работим за неговото популяризиране. Също обичаме планината и голяма част от нашите продукти са пешеходни маршрути. Пътешествията, които организираме, представляват вид отговорен туризъм с грижа към планината и хората в нея. За това често събирането на боклуци, изграждането на помощни съоръжения и подпомагането на местните общности стават част от забавленията ни. Едно от най-хубавите неща, които виждаме в работата си, е че тя ни прави по-добри… Нашите служители са лицензирани планински водачи, екскурзоводи и инструктори. Те са пътешественици по душа, обичат това, което правят и дават максимума от себе си във всяко пътешествие. Нашата мисия е да направим пътуването Ви вълнуващо и запомнящо се. Да научите нови неща и откриете нови хоризонти, а защо не и да опознаете себе си още повече, защото „човек е човек, когато е на път“!

Персонални пътувания

Имате идея за пътуване в планината и искате да я осъществите, но не знаете как… Е, ние ще го направим за Вас. Независимо каква е дестинацията и целта на пътуването нашият екип от професионалисти ще изготви възможно най-добрата и достъпна програма, така че тя да се случи. Без значение дали става въпрос за лично пътуване, приятелска ваканция или тийм билдинг, ние ще погрижим всичко да бъде уредено, така че вие просто да се насладите на преживяването. Дайте свобода на въображението си и се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно да сбъднем мечтите ви!

За запитвания се обадете на телефон 0888 46 98 77  или на мейла ни – office@sherytour.bg

 Shery Tour Agency – Ние сме лицензиран туристически агент.

Предлагаме широкоспектърна гама от туристически програми направени с цел да покажат най-интересното от всяка дестинация и място на което се озовете, да се докоснете до местния бит и култура. Стремежът и идеята е винаги да се различен поглед към туристическата дестинация, затова с годините опит предлагаме за Вас многообразни и различни маршрути в различните кътчета света с най- надеждните партньори на туристическия пазар.

www.sherytour.bg – В сайта ни ще намерите голямо разнообразие от групови програми. Обърнете особено внимание на атрактивните ни предложения за Испания, Италия, Дубай и Мароко. Традиционните програми Уикенд в Париж,  Лондон и Виена са с едни от най-добрите условия на пазара. Не пропускайте и далечните дестинации , като Куба, Перу, Йордания, Индия и Непал, Австралия и Шри Ланка.

Wedding Style – Най-интересните и нетрадиционни идеи за Вашето сватбено пътешествие на най-невероятните места на света. Почивка в Пукет, историческа обиколка на замъците в Шотландия. А мислили ли сте за ледения хотел в Лапландия или под звездите на пустинята?

Shery Tour Bulgaria – На Вашето внимание предлагаме избрани маршрути по различни малко познати места в страната. Акцента в тези програми са непознатите кътчета в страната ни, като разбира се предлагаме и традиционните и популярни маршрути. Може да направим и маршрут по зададени от Вас параметри за български и чуждестранни групи туристи.

Shery Tour Застраховки – Застраховки за страната и чужбина, планински.

лого