Емили Фемили Хаус в Копривщица

Емили Фемили Хаус
Добре дошли в Копривщица!

Сгушена в прегръдките на Средна Гора, заобиколена от вековни борове, нашарена от потоци и реки, скътала в пазвата си паметта на България…

Из сокаците, по калдаръмените улички, между високите дувари ще ти се причуе чаткането на неподкованите въстаннически коне, а в музеите ще научиш много за миналото. Миналото на будителите и просветителите, на богатите дарители и родолюбивите чорбаджии, историята на Априлското въстание.

Аромат на смола, мащерка и диви ягоди ще те съпътства през пролетта и лятото, а мирис на букови цепеници ще витае във въздуха през зимата. Вятърът ще донася шепота на юнаците съзаклятници, екота на героични времена и ще разказва историята на този град магия.

Нашето любимо място за отсядане тук е “ Емили Фемили Хаус“.

Къщата се намира само на 150 метра от центъра на Копривщица, съвсем близо до паметника и музея на Георги Бенковски.

Гостите могат да се настанят в три апартамента и три двойни стаи. В апартаментите има 2 спални – едната с двойно легло, а другата с две единични, оборудвана кухня с маса за 6 души, хладилник, микровълнова фурна, кафе-машина, керамичен котлон, баня с тоалетна, чардак с прекрасна гледка към града. В двете двойни стаи леглата са единични, а в третата има спалня. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел с душ-кабина. Във всички помещения отоплението е с конвектори, има телевизор с кабелна телевизия.

 За контакти:    Тел: 0988 879 699

facebook – Emilifamily House